Forum je Aktivan!!!
Molimo Vas da na forumu poštujete osnovna pravila kulture, te da vodite računa da našu stranicu posjećuju i mlađi članovi naših obitelji i prijatelja.

Da bi postali ravnopravni član, i da bi mogli ostavljati poruke na forumu, morate se prvo registrirati.
Na žalost, za sada, ne postoji mogućnost da sve bude na Hrvatskom jeziku. Oni koji imaju problema neka zamole za pomoć mlađe članove svoje obitelji :-)

Zabranjeno je objavljivanje bilo kakvog teksta uvredljivog i nepristojnog sadržaja.
Dajemo si za pravo da svakoga tko ne poštuje ovo pravilo isključimo sa foruma.

LU Gradina Lovreć


Dobrodošao Gost 

Pokaži/Sakrij zaglavlje

Dobrodašo goste, postanje u forumu zahtjeva registraciju

Stranica: [1]
Autor Tema:Informacija o članstvu
linolita
Početnik
Postova 5
Post Informacija o članstvu
uključeno: October 20, 2011, 22:09

Pozdrav svim lovcima iz slavnog i pitoresnog lovrećko-studenskog kraja!
Na samom početku lovne sezone htio bih informirati vrijedne lovce naše lovačke udruge da je neprijekorni rad i nesebično zalaganje članova rukovodstva udruge urodio plodom, i to na način da se u našu udrugu tijekom ove godine učlanilo pet novih članova od čega su četri redovita i jedan pridruženi član. Trenutno naša udruga broji 113 članova (107 redovita i 6 pridruženih), s tendencijom povećanja članstva. No to nije sve. Slijedi Ekskluziva! Vjerujem da mali broj članova naše udruge zna da se je u našu udrugu učlanila i lovkinja Antica Babić sa Studenaca, tako da do sada u stopostotnoj muškoj populaciji, što je ovim prekinuto imamo i lovca ženu. Svesrdno se nadam da će našoj lovkinji, što joj i od srca želim, Sv. Hubert u njenom dugom lovačkom stažu biti naklonjen. I neka ti je lovkinjo Antice, Dobra Kob.
Na kraju ne mogu, bilo kome krivo ili ne, a da ne pozdravim sve istinske hrvatske branitelje i hrvatske generale ma gdje bili!

Jure7
Početnik
Postova 3
Post Kopija: Informacija o članstvu
uključeno: January 15, 2013, 19:24

Dobra kob

Stranica: [1]
Mingle forum by cartpauj
Verzija: 1.0.31 ; Stranica učitana u: 0.022 sekundi.