Forum je Aktivan!!!
Molimo Vas da na forumu poštujete osnovna pravila kulture, te da vodite računa da našu stranicu posjećuju i mlađi članovi naših obitelji i prijatelja.

Da bi postali ravnopravni član, i da bi mogli ostavljati poruke na forumu, morate se prvo registrirati.
Na žalost, za sada, ne postoji mogućnost da sve bude na Hrvatskom jeziku. Oni koji imaju problema neka zamole za pomoć mlađe članove svoje obitelji :-)

Zabranjeno je objavljivanje bilo kakvog teksta uvredljivog i nepristojnog sadržaja.
Dajemo si za pravo da svakoga tko ne poštuje ovo pravilo isključimo sa foruma.

LU Gradina Lovreć


Dobrodošao Gost 

Pokaži/Sakrij zaglavlje

Dobrodašo goste, postanje u forumu zahtjeva registraciju

Stranica: [1]
Autor Tema:Poštovani!
stari-
avdzija
Početnik
Postova 2
Post Poštovani!
uključeno: September 18, 2013, 09:53

Pozdrav ,iskustva različitih lovačkih organizacija -udruženja i njihove specifičnosti u okolnostima djelovanja,rada ,lova i dr.mogu biti interesantna i poučna kao i stimulativna i kreativna. Rado bih prenio nešto od događaja kod nas .Na žalost još nemamo WEB stranicu jer je tek početak nekog novog uređenja lovstva kod nas nakon žestoke borbe sa birokratiziranim i kriminogenim tipovima kojima je lovstvo sliužilo iskljućivo za svoje interese koji nemaju veze sa bavljenjem sportskim lovom niti bilo kojim oblikom gospodatenja s ciljem povečanja brojnosti i očuvanja ugroženih vrsta .
Veoma me zanimaju vaša iskustva i oblik organizacije koji je dobro funkcionalan a ja predlažem da pratite nešto od naših skromnih početaka boljeg djelovanja sa novim strukturama upravljanja .

https://www.facebook.com/lokruscica.vitez?fref=ts

takođe za one koje zanima nešto o pasmini barak i djelovanju pasminskog udruženja obavještavamo da mogu pogledati stranicu http://www.kkbarak.net i podnijeti zahtjev za prijem u grupu KINOLOŠKO UDRUŽENJE BOSANSKI OŠTRODLAKI GONIČ BARAK U BOSNI I HERCEGOVINI.
S poštovanjem .stari avdzija

Stranica: [1]
Mingle forum by cartpauj
Verzija: 1.0.31 ; Stranica učitana u: 0.018 sekundi.